Raam- & Deurkozijnen

Veelal zijn de monteurs van De Leyen te vinden op nieuwbouw projecten voor het monteren van schuifpuien, raam- en deurkozijnen. Het toenemde gebruik van aluminium als materiaal voor ramen, zoals op vele Europese markten al het geval is, zet zich ook in Nederland voort. Het hoogwaardige, duurzame, weerbestendige materiaal is met zijn vormbaarheid en veelvoud aan kleuren enig in zijn soort. Voor veel opdrachtgevers is vooral het harmonische aanzicht en de mogelijkheid tot grote glasformaten van aluminium voordeuren, schuifdeuren en ramen een belangrijke reden om voor dit materiaal te kiezen.

   
    Vliesgevelsystemen

Het is de slimme manier van eindeloos combineren en de zekerheid dat uit alle op zich losse componenten ook daadwerkelijk ÚÚn kwaliteitssysteem ontstaat waarom architecten voor vliesgevels kiezen. Op werkelijk alle mogelijkheden getest, beproefd, uitgeprobeerd en daar waar nodig aangepast, steeds weer opnieuw. Dit proces brengt het gevelsysteem technisch en esthetisch op het allerhoogste niveau. Met gespecialiseerde monteurs op dit gebied zorgt De Leyen ervoor dat het eindproduct ook daadwerkelijk aan de wensen van de architect voldoet.

Dak & Wandbeplating

Onderdeel van een compleet bedrijfsgebouw is vaak metalen dak- en/ of gevelbeplating. Grootste voordeel van deze beplating is de relatieve lage kostprijs, het lage gewicht en het te verwaarlozen onderhoud. Dak- en gevelbeplating is er in veel kleuren, soorten en maten, ge´soleerd en onge´soleerd. Onzichtbare bevestiging van sandwich panelen, roestvrijstalen bevestigingsmiddelen, schitterende kleuren, zowel metallic, mat als glans, dakpanprofiel, plaatprofiel of golfprofiel. Dak- en gevelbeplating is er in veel soorten en uitvoeringen en is geschikt voor bijna alle doeleinden

      Specifieke Aluminium Systemen